Groepsleerkrachten:
Gerrit de Boer; maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag
Anne Gre Flikkema; dinsdagmiddag

De kinderen van 7/8 zijn druk bezig met het maken van een ontwerp voor de 3D printer.
Lars en Harm begeleiden de andere kinderen door de te nemen stappen heen.

Vandaag, 10 oktober hadden we de voorleeskampioen en de boekenmarkt.

Veilig Verkeer Nederland.

De kinderen van groep 7 en 8 hebben een voorlichting gehad van veilig verkeer Nederland.
Deze keer ging het over: Op de fiets even niets.
De kinderen mochten via een virtueel fietsprogramma, fietsen met een telefoon in de hand. Hierdoor konden de kinderen ervaren hoe gevaarlijk het is om te fietsen en appen tegelijk.

DaVinci
In groep 7 en 8 werken we over de Maori's. Dinsdag 6 november jl. hebben bijna alle leerlingen een presentatie gegeven van hun themawerkstuk.
De onderwerpen van de thema werkstukken waren o.a.: De Maori's, De Kiwi vogel, De Moa en de Brughagedis. De kinderen presenteerden in verschillende vormen denk hierbij aan PowerPoint, muurkranten een spreekbeurten en onderzoeksvragen beantwoorden. Ook kwamen er quizzen voorbij en een echte HAKKA!!! Niet iedereen kon aan bod komen maar deze kinderen komen deze week ook nog aan de beurt.
De kinderen kregen van elkaar en van de juffen enkele tips en tops waar ze weer van kunnen leren voor hun volgende themawerkstuk presentatie.